Make your own free website on Tripod.com

Sal of Firewings

S.F. Wonderful Angel

Etusivu
Myynnissä
Omistaja
Kilpahevoset
Muut eläimet
Hoitajat
Tallishoppi
Ratsastuskilpailut
Ilmoitustaulu
Päivitykset
Muuta
Viekut
Pohjapiirrustukset

ange1.jpg

Nimi: S.F. Wonderful Angel
Lempinimi: Ange, Wonder, Wonge
Rotu: Arabialainen täysveri
Syntynyt: 11.5.2004 (nyt jo 4 vuotta)
Väri: Rautias
Merkit: Piirto, sukat
Taso: Koulu He A, RE 145 cm ja ME 135 cm
Isä: Gordewall
Omistaja: *PiRU*
Kasvattaja: *PiRU*
Hoitaja: *Etsii*
 
 
Muuta: Ange on saanut nimensä luonteensa perusteella (Nimen suomennos on Ihana Enkeli). Angen askeleista vielä, eli ne ovat todella tasaiset. Ravissa ja laukassa on ihana istua ja käyntikin on reilusti matkaavoittavaa.
Tulevaisuus: Aion kisata Angella aktiivisesti, ja 15 vuotiaana se näillä näkymin jää siitostammaksi tai kokeneille ratsastajille ratsastettavaksi, mutta voihan silloinkin pikkukisoja kierellä. Nyt kuitenkin katsotaan positiivisesti eteenpäin, kun koulutus on onnistunut. Varsoja emme teetä Angella ainakaan 3 vuoteen.
♥Luonne♥ 
Perusluonne: Ange on suht koht rauhallinen, ja minua siinä viehätti se erityisesti, että Ange yrittää aina parhaansa. Orien luona tamma saattaa tietysti innostua, mutta sehän on jo ihan eri juttu.
Hoidettaessa: Ange on kaunis, nuori ja energinen. Hoidettaessa se saattaa esittää hiukkasen Diivaa, mutta ihanan tammani sydän on puhdasta kultaa. Se on todella rauhallinen hoitaessa, mutta pienet lapset eivät ole Angen mieleen. Ange ei potki kavioita putsattaessa, eikä pullistele satulavyötä kiristäessä.
Ratsastaessa: Ange on todella notkea, se taipuu ja asettuu helposti. Vaikka kouluratsastus ei ole Angen lempilaji, niin silti tamma yrittää parhaansa. Esteillä Ange sen sijaan pääse vauhtiin. Rohkea tamma hyppää ihanasti ja rakastaa sitä. Ange on apujen suhteen tosi herkkä, joten sitä ei saa potkia tai repiä suusta.
Ajaessa: Angella voi ajaa harvoin, mutta aina joskus rauhallinen maastolenkki piristää sitä. Kuitenkaan se ei ole todellakaan mikään huippuravuri, ratsastus on sen vahvempi laji.
Kuljetuksessa: Ange on helppo lastata, ja se käyttäytyy kuljetuksen ajan mallikelpoisesti. Uloskin Ange tulee rauhallisesti.
Kilpailuissa: Ange on rauhallinen, mutta vaistoaa herkästi ratsastajan mielialat. Jos ratsastaja on hermostunut, niin myös Ange hermostuu. Siksi aloittelijat eivät saa kilpailla sillä, tulos voisi olla täysi fiasko.
Eläinlääkärillä: Ange on rauhallinen, eikä se välitä piikeistä. Tosin joskus stetoskooppi on ihan kamala, ainakin Angen mielestä.
Kengittäjällä: Ange on rauhallinen ja nostaa jalkansa hienosti.
 
 
♥Kilpailukalenteri♥

Paikka:
Päivämäärä:
Laji:
Sijoitus:
Ratsastaja:
-
-
-
-
-

♥Arvostelut♥

Arvostelija:
Arvostelu:
Numerosarja:
-
-
-