Make your own free website on Tripod.com

Sal of Firewings

Beautiful Dream

Etusivu
Myynnissä
Omistaja
Kilpahevoset
Muut eläimet
Hoitajat
Tallishoppi
Ratsastuskilpailut
Ilmoitustaulu
Päivitykset
Muuta
Viekut
Pohjapiirrustukset

arabiruunikko.jpg

Lempinimi: Dream, Dreamiliini, Dremsu
Rotu: Arabialainen täysveri
Syntynyt: 3.10.2004 (5 vuotta)
Väri: Raudikko
Merkit: Piirto, puolisukka oej.
Säkäkorkeus: 157 cm
Sukupuoli: Tamma
Taso: Re 150 cm, Me 130 cm Koulu He A
Omistaja: *PiRU*
Hoitaja: ?
Kasvattaja: *PiRU*
 
Tulevaisuus: Dream on lupaava tamma. Kisaan sillä kenttä-, koulu- ja hiihtoratsastuksessa. Tamma saattaa käydä näyttelyissä, koska rakenne on kaunis.
     Dreamin hoitajan toivon käyvän usein, ja tarinat voisivat olla pitkiä. Toivon, että hallitset oikeinkirjoituksen.
 
♥Luonne♥
 
Yleisesti: Dream ei säiky melki  mitään, mutta on kipakka tamma. Sille pitää asettaa selvät rajat tai tulee ongelmia. Tamma rakastaa esiintymistä ja kiintyy ihmiseen vaikeasti. Hoitajan pitää hoitaa sitä kauan ennen kuin Dream hörähtelee hänelle. Ei todellakaan aloittelijoiden ratsu.
Esteillä: Dremsu rakastaa esteitä. Se hyppää aina korkealta yli korvat hörössä. Tamma tarvitsee vain ohjata esteelle. Dreamilla on tärkeää myödätä ohjista hiukan ennen estettä, muuten se kieltäytyy. Tamma hyppää myös maastossa vaivattomasti. Dream hyppää sulavasti ja osaa sovittaa askeleensa jopa ilman ratsastajan apuja. Aloittelija ei pärjää Dreamin kanssa, se saattaa kuumentua.
Kouluratsastuksessa:  Dream pitää kouluratsastuksesta ja antaa aina kaikkensa. Askellajit ovat upeat ja niissä on helppo istua. Dream osaa kaikki lisätyt ja kootut askellajit. Joskus se jopa menee ilman apuja peräänantoon. Tamma menee parhaiten yksin, ilman muita hevosia. Dream tottelee apuja herkästi.
Maastossa: Tamma rakastaa maastolenkkejä. Se nauttii saadessaan mennä hiukan kovempaa laukkaa niityllä. Purossa se loiskuttelee aina vettä ja pärskyy innokkaasti. Dream pitää uittamisesta.
Juoksutuksessa: Dremsu tottelee ääniapuja todella hyvin. Joskus sitä on hankala saada hidastamaan käyntiin. Aloittelijat eivät saa juoksuttaa sitä.
Taluttaessa: Kiltti, mutta saattaa kuumentua orien lähellä. Taluttajan pitää olla aika kokenut.
Harjatessa: Dream pyörii ja saattaa näykkäistä jos harjaat väärin. Useimmiten tamma on kuitenkin kultainen. Se ei potki. Joskus saattaa peruuttaa.
Muuten hoidettaessa: Kavioiden putsaus hankalaa. Varusteet saa sille useimmiten ongelmitta, mutta aina joskus on huono päivä...
Kuljetuksessa: Lastaus on hankalaa, mutta matkan ajan Dream käyttäytyy erinomaisesti. Ulos tuleminen joskus helppoa, mutta pahoina päivinä hankalaa.
Kisoissa: Keskittyy suoritukseensa upeasti. Näyttelyissä poseeraa hienosti ja saa yleensä lisäpisteitä.
Laitumella/tarhassa: Laumansa pomo, sen saa hakea sisälle vain *PiRU*, sen Hoitaja ja -Miniz-.
 
Kisakalenteri

Sijoitus:
Paikka

Ratsastaja

Ei kisattu
Ei kisattu

Ei kisattu

Ei kisattu
Ei kisattu

Ei kisattu